CBS De Vuurvlinder

Op onze school mag ieder kind zich ontplooien van

Logo_Vuurvlinder.jpg

"Rups tot unieke Vuurvlinder".

Samen met de ouders en kinderen dragen wij er zorg voor dat alle kinderen uitgedaagd worden om zichzelf verder te ontwikkelen.

Om dit te bereiken maken we gebruik van de volgende speerpunten:

• Ieder kind is uniek. Als adaptieve school houden wij rekening met individuele verschillen.
  • Wij houden rekening met de sociaal-emotionele  ontwikkeling van onze kinderenWij werken opbrengstgericht, ons doel  is om het beste uit ieder kind te halen. In de groepen 5 t/m 8 maken we bij de verwerking gebruik van tablets.
  • Van groep 1 t/m 8 is de opbouw van de lessen uniform.
  • Wij maken veelvuldig gebruik van  coöperatieve werkvormen. Onder andere willen we hiermee de actieve betrokkenheid, taalvaardigheid en sociale interactie vergroten.

CBS De Vuurvlinder is een school met een Christelijke identiteit. Geïnspireerd door deze levensbeschouwing geven wij samen met u als ouders/verzorgers vorm aan ons onderwijs. Wederzijds respect staat bij ons voorop, iedereen is welkom.

Samen met OBS De Wyken en kinderopvang Kinderwoud vormen we sinds februari 2009 de Brede School Duinterpen. Onze school staat centraal gelegen in de wijk Duinterpen in Sneek-Zuid.

Voor meer informatie of een rondleiding kunt u terecht bij:

Bauke Korenstra – Directeur

Tel.nr. 0515 41 14 24